Шофьорски курсове

Категория "В" /автоматик/

Записване, теоретично и практическо обучение.

Man Signing
DSC_3423.jpg
Записване:

Записвания за шоф.курс категория "В" в Автоакадемия Xdrive могат да се направят, както на място във физическия ни офис така и онлайн. Долупосочените документи са задължително изискване, без значение начина Ви на записване. 

STEP.png

1

  • навършени 17 години и 9 месеца

  • диплома за завършено образование 

* минимум първи гимназиален етап (10ти клас)

  • лична карта

  • 2бр снимки, паспортен формат

Курсове в Автоакадемия Xdrive, започват всяка четна седмица от годината. На календара, може да проверите кога е следващото предстоящо обучение.

Теоретично обучение:

Автоакадемия Xdrive провежда теоретичното си обучение в своя кабинет на адрес бул.Царица Йоанна 57, вх.Б, ет.4, офис 6. Теорията включва общо 19 теми, които може да разгледате ТУК

 

За да се подготвите още по-добре, препоръчваме да си закупите "Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори кат.В". Може да закупите и от нашия офис, цената му е 12,50лв. То включва: всички изпитни въпроси, общо устройство на автомобила и правилата за движение по пътищата.

STEP (1).png
_помагало за кандидат-шофьори категория В 2022-200x240.png

В нашия сайт също ще намерите всички изпитни въпроси за придобиване на правоспособност за управление на МПС, които сме напраравили достъпни, благодарение на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация". От менюто, Вие може да изберете, въпросите от която тема искате да разгледате и съответно да видите верните отговори. (Виж снимката)

DSC_3440.jpg
KniazaPhotography005.jpg
Практическо обучение:

Практическото обучение в Xdrive започва с един теоретичен час, провеждащ се в автомобила. Неговият фокус е общото устройство на автомобила. В този час, инструктора Ви, Ви показва всички неща, които са необходими да знаете относно превозното средство. Водите отворена дискусия и може да зададете всичките си въпроси, да споделите известни притеснения или други неща, които Ви вълнуват.

 

Следващите 6уч.ч се провеждат на полигон, на който Вие придобивате основните умения, които ще прилагате по-късно и на пътя. Някои от тези умения са: потегляне, леви и десни завои, движение назад, перпендикулярно паркиране и др.

1 (3).png
STEP (2).png
KniazaPhotography103.jpg

Ако искате да разберете как преминават и останалите часове в Автоакадемия Xdrive, ние сме подготвили поредица видеа, демонстриращи нагледно всеки един учебен час. Кликнете тук и разгледайте поредицата.